GENIET VAN HET BESTE VAN BELGIË IN HET BRUGSE OMMELAND

Het Brugse Ommeland is de enige regio vlakbij zee én op een boogscheut van Brugge. Eindeloos groen dat doorkliefd wordt door kastelen en dreven, fotogenieke kanalen, mysterieuze bossen waar je urenlang kunt stappen, historische hoeves en molens, charmante dorpjes en stadjes en tal van volkse cafeetjes die je hartelijk ontvangen met een streekbiertje. Variatie troef dus! En als kers op de taart natuurlijk werelderfgoedstad Brugge met zijn rijke historie en patromonium.

Vraag nu het gratis wintermagazine aan

Het Beste van België Brugse Ommeland in de winter
bier
Brugse Ommeland

Proef het beste van het Brugse Ommeland

In het Brugse Ommeland vind je nog heel wat typische authentieke volkscafeetjes en bruine kroegen waar de tijd is blijven stil staan. OPCD in Ardooie is daar een perfect voorbeeld van. In deze sfeervolle bruine kroeg geniet je van muziek, een partijtje volksspelen en een oneindige bierkaart. Naast het café is er een bierproeverij.

Proef het Beste van België

De Weide Wereld

Charmant Logeren in het Groen:
B&B De Weide wereld

De regio telt heel wat charmante logeeradresjes in het groen. B&B De Weide Wereld is daar een van. Gelegen aan de rand van het natuurgebied het Beverhoutsveld, een stiltegebied op slechts 9 km van Brugge. Met gerecycleerde en ecologische bouwmaterialen hebben gastvrouw- en heer Bruno en Petra een gezellige thuis geraliseerd. Her en der vind je leuke spulletjes meegebracht van hun wereldreizen. Hun extra troef: ongetwijfeld hun homemade (en gezond) ontbijt.

Verblijf in het Brugse Ommeland

Copain Moulin

Hip logeren in centrum Brugge:
B&B Copain Moulin

Logeer je liever in centrum Brugge? Laat je verleiden door de talrijke hippe adresjes, zoals B&B Copain Moulin. Dit nieuwe adresje vind je op een unieke locatie aan de Brugse Vesten. Wie op privacy gesteld is, is hier aan het goeie adres. De B&B biedt maar 1 kamer aan met privé parking én een persoonlijke tuin met zicht op de molen. Rust en privacy troef dus! Geniet van het ontbijt aan de unieke tafels ontworpen door de gastheer...

Verblijf in centrum Brugge

Genieten in de winter
Brugse Ommeland

Wintertips

De winter zorgt voor mooie taferelen in het Brugse Ommeland. Geniet van de mooiste winterse wandelingen en volkse cafeetjes waar je je kunt opwarmen, of pik een gezellig kerstmarktje mee. Ontdek onze beste wintertips.

Naar de wintertips

Ontdek het Beste van België - Het Brugse Ommeland

Volg ons

Mis nu niks meer. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!